tin tức
THƯ CẢM ƠN CỦA BỆNH NHÂN RAMESH BALAKRUSHNON
30-10-2013

From,

RAMESH BALAKRUSHNON,

HO CHI MINH CITY,

VIETNAM. 

RESIDENCE CARD NUMBER : HM62404B2

INDIAN PASSPORT NUMBER : J7390427

 

To,

TAM DUC CARDIOLOGY HOSPITAL,

PHU MY HUNG NEW CITY,

SOUTH SAIGON,

04 NGUYEN LUONG BANG ST, TAN PHU WARD,

DISTRICT 7,

HO CHI MINH CITY,

VIETNAM

 

KIND ATTN : Dr. CHU TRONG HIEP,

                             CHIEF SURGEON - CARDIAC SURGERY

 

DATE : OCT 23RD 2013 

 

Dear Dr, CHU TRONG HIEP,

 

REF ;  PATIENT ID : 13.15445

SUB : THANKS LETTER

 My sincere thanks which words cannot express for the wonderful hospitality, treatment, and giving me a second chance to live in this world. 

1. The night when I had the chest pain, being a Indian, not knowing what is the standard of Vietnam hospitals, I was wondering what will happen. 

2.  At 10pm on OCT 10th is when I decided I should go to hospital, first I went to a small clinic then to Colombia hospital where they treated for two hours and gave me hope that there is a chance for me to survive. 

3.  When I first reached Tam Duc Hospital at 3 AM in the morning at emergency ward, they received with utmost care, and did all the test professionally. The systems followed and set up I saw in Tam Duc hospital gave me further hope of survival. 

4. On Oct 12th  when I met Dr CHU TRONG HIEP, and he explained  the actual status and when we had the conference call with our family doctor in India Dr Boaz, it was clear that the systems followed in the hospital is professional of inter national standard basis, the care taken on the client, the personal attention, the comfort zone given to the patient such that they don't panic and know what is happening around them and mainly the confidence what we see in the doctors and the team eyes gives much hope. Once you analysed, DrHiep knew what exactly to be done and within which time frame. At this juncture DrHiep was kind enough to speak to my wife in India, and our family Doctor and explain the situation including given the time frame within which he can save me and after which I enter the danger zone. At this juncture I was very confident that this hospital is very equipped and dr know what they are doing and I was very sure that will be back to normal. 

5. One week of stay in Tam Duc hospital was nice inspite of the pain and did not feel that I had undergone a major bypass operation. 

6. While getting discharged they gave me good advise of post and very happy. 

7. Icu / emergency / ward nurse are committed to their duties , routine monitoring, punctuality and commitment to profession is very highly appreciated and request to sustain the same .truly they receive with a smile and update the status and educate the patient .

 

Once again my sincere thanks for saving my life.  

 

truly,

BALAKRUSHNON RAMESH 

Mob Vietnam : +84898578887

Mob India : +9500069803

 

BẢN DỊCH TIẾNG VIỆT

Người gởi,

RAMESH BALAKRUSHNON,

TP. HỒ CHÍ MINH,

VIỆTNAM. 

RESIDENCE CARD NUMBER : HM62404B2

INDIAN PASSPORT NUMBER : J7390427

 

To,

BỆNH VIỆN TIM TÂM ĐỨC,

KHU ĐÔ THỊ MỚI PHÚ MỸ HƯNG,

NAM SÀI GÒN,

04 NGUYỄN LƯƠNG BẰNG, P. TÂN PHÚ,

Q.7,

TP. HỒ CHÍ MINH,

VIỆT NAM

 

KÍNH GỬI : BS. CHU TRỌNG HIỆP,

                             PHẪU THUẬT VIÊN CHÍNH – PHẪU THUẬT TIM

 

NGÀY 23.10.2013

 

Bs. CHU TRỌNG HIỆP THÂN MẾN ,

 

SỐ HỒ SƠ : 13.15445

THƯ CÁM ƠN

 Có lẽ ngôn ngữ không thể diễn đạt hết được lòng biết ơn chân thành của tôi đối với sự nhiệt tình điều trị tuyệt vời mà bác sĩ đã dành cho tôi và nhờ đó, đã đem lại cho tôi cơ hội sống trong thế giới này. 

1. Vào buổi đêm tôi cảm thấy đau ngực, cảm giác băn khoăn vì bản thân không phải là người bản xứ, không hình dung được tiêu chuẩn của bệnh viện tại Việt Nam, không biết mình sẽ ra sao. 

2.  Lúc 10 đêm ngày 10.10.2013, tôi quyết định đi khám tại một phòng khám nhỏ, sau đó, chuyển sang bệnh viện Columbia và được điều trị trong vòng 2 giờ và cho tôi hy vọng cơ may sống sót. 

3.  Lần đầu tiên khi tôi được chuyển đến Bệnh Viện Tâm Đức lúc 3 giờ khuya, tại phòng cấp cứu, ê kíp trực đã chăm sóc tôi rất tận tình và thực hiện những xét nghiệm một cách chuyên nghiệp. Qui trình chăm sóc và hệ thống thiết bị mà tôi thấy được ở bệnh viện Tâm Đức đã gieo tia hy vọng được cứu sống trong tôi.

4. Ngày 12.10.2013 khi tôi gặp Bs. CHU TRỌNG HIỆP, và được giải thích về tình trạng bệnh của tôi và khi Bs. Boaz, bác sĩ gia đình của tôi tại Ấn Độ, gọi điện thoại cho tôi và được Bs. Hiệp giải thích về qui trình chuyên môn, chăm sóc bệnh nhân tại Tâm Đức, thể hiện rõ tính chuyên nghiệp tiêu chuẩn quốc tế, đem lại sự an tâm cho người bệnh và gia đình khi nhìn thấy ánh mắt tận tâm của đội ngũ thầy thuốc tại đây. Bs. Hiệp đã giải thích rõ ràng cho vợ tôi cũng như bác sĩ gia đình cặn kẽ chi tiết từng khoảnh khắc nguy hiểm tính mạng của tôi và sau đó tôi đã được cứu sống. Tôi hoàn toàn tin tưởng vào cơ sở trang thiết bị cũng như đội ngũ chuyên môn của bệnh viện. 

5. Một tuần điều trị tại Tâm Đức rất dễ chịu khiến tôi không còn nhớ mình đã trải qua ca mổ bắc cầu. 

6. Khi xuất viện, tôi đã được giải thích về chăm sóc hậu phẫu và rất hài lòng. 

7. Đội ngũ điều dưỡng cấp cứu/hồi sức rất chăm chỉ, theo dõi sát bệnh nhân và tôi mong rằng họ sẽ duy trì thái độ ân cần khi tiếp xúc bệnh nhân..

 

Một lần nữa, xin chân thành cám ơn bác sĩ đã cứu sống tôi. 

Trân trọng,

BALAKRUSHNON RAMESH 

Mob Vietnam : +84898578887

 

Mob India : +9500069803

Đường dây nóng

Cấp cứu tim mạch 24/24:

(84.8)5411.5411

Giải đáp thắc mắc trường hợp khẩn cấp:

0903.052432